STUDENTEN

Äntligen har dagen kommit, då vi treor på JENSEN gymnasium Västra tar studenten. Vi blir den första utgångsklassen som någonsin springer ut från västra och detta är ju då mycket speciellt. Därför tycker vi också då att det är mycket speciellt att vår klass blir den första som får springa ut, eftersom det är vår klass som vunnit tävlingar och haft bra närvaro under en period då vi tävlade med de resterande klasserna.


Vädret är väl inte på topp, men det är ju inget man kan rå över. Såg på SMHI att det skulle bli bättre framår eftermiddagen/ kvällen. Hoppas påd det. Ni får ha en fortsatt trevlig dag så uppdaterar jag senare med massa bilder!


helgsammanfattning

här kommer en liten sammanfattning av helgen, eftersom jag inte hade något internet med mig ut på landet..


helgen

Snart ska jag ut til Silas. Blir andra gången jag kommer att rida honom, och jag ser verkligen fram emot det! Efter vallentuna blir det ut till landet. Kommer inte att ha internet med mig så det blir bara massa fix med bider och umgås med släkten.

regn och rusk

Usch vilket väder det är ute! Regn och knappt 9 grader.. Tycker lite synd om de som tar studenten idag. Visst man har säkert kul oavsett väder, men att springa ut och åka flak i solsken och värme borde nog vara dubbelt så skönare! Och sen alla bilder man kommer ta och spara med sig i livet.. Men men, vädret är inget man kan ro över. Jag hoppas iallafall på lute bättre väder till vår studentdag onsdagen den 10:e juni!

Veckosammanfattning

Har varit lite dålig på att uppdatera, Igen! Det är rätt mycket nu såhär innan studenten. Skolsaker som ska bli klara, kläder som ska köpas och mycket mycket annat som ska planeras. Sen har jag också passat på att jobba lite extra på kvällarna.

Men för att redogöra denna vecka lite kortfattat så tänkte jag att jag lägger upp en liten vecksammanfattning..
Måndag: Tog en rejäl sovmorgon efter en lång och påfrestande (varm) helg. Vaknade vid 1 och hade första lektionensola skola hem
Tisdag: Började dagen med en lång och skön sovmorgon. Vaknade vi ett och hade skola vid tre. Tog med mig ridsakerna jag skulle ha med mig ut till vallnetuna där jag på eftermiddagen skulle provrida en medryttarhäst. Han var verkligen urgullig. Rätt liten men jättefin och jag kände verkligen att vi hade något att utvecklas tillsammans. Hoppade även några små hinder och han käöndes kanon. SKa ut dit igen på lördag och eftersom det inte blev några bilder denna gång så ska jag se till att ta några till helgen.
Onsdag: jensen kampen ta med billy jobba


RSS 2.0